Ajanvaraus

Koronapandemian johdosta nettiajanvaraus on jäänyt pois käytöstä. Kaikki ajanvaraukset puhelimitse 0400460990 parhaiten ti-to klo 9-10. Myös tekstiviestillä voi jättää yhteydenottopyynnön. Näin voimme parhaiten arvioida käynnin keston ja ohjeistaa mahdollisimman turvallisen ja kiireettömän vastaanottokäynnin. Potilaan kanssa otetaan vastaanotolle vain yksi henkilö, jonka tulee käyttää kasvosuojaa. Myös eläinlääkäri käyttää kasvosuojaa.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista varauksista perimme käyntiin varatun ajan pituudesta riippuen 30-60 euroa.

Ohjeet ennen vastaanotolle tuloa

Rokotettavan lemmikin pitää olla terve ja madoton, ja mahdollisista lääkekuureista olisi hyvä olla kulunut vähintään viikko.Katso koirien rokotusohjelma. Katso kissojen rokotusohjelma.

Ministeriön ohjeiden mukaan lemmikkieläinpassin voi antaa vasta sen jälkeen, kun lemmikillä ensin on mikrosiru ja raivotautirokotus. Passi voidaan meillä myöntää vain koirille, jotka rokotamme tai olemme itse rokottaneet raivotautia vastaan. Mukaan kannattaa mielellään ottaa sirutarra, jos sellainen on olemassa (ei välttämätön). Mikäli lemmikki on Suomen kennelliiton tai jonkun kissayhdistyksen rekisterissä tarvitaan sirutusta varten mukaan rekisterikirja.

Leikkaukseen tulevan potilaan pitää olla terve ja ravinnotta 10-12 tuntia (paitsi kanit). Vettä pitää olla tarjolla normaalisti. Leikkausajat (kollikissojen kastraatioita lukuun ottamatta) tulee sopia puhelimitse.

Verinäytteen ottoon tulevan potilaan tulee myös olla ravinnotta 12 tuntia ennen näytteen ottoa ja vettä tietysti tulee olla saatavilla jatkuvasti.
 

Mikäli epäilet lemmikilläsi tarttuvaa tautia ota aina yhteyttä vastaanotolle puhelimitse, jotta voimme minimoida tartunnan riskin muihin potilaisiimme.

Maksutavat

Meillä voitte maksaa käteisellä, pankkikorteilla ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard).